Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dan Vâlceanu, la fel ca Dian Popescu

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, vrea aplicarea statutului doar când este vorba de vechiul PNL, nu şi de vechiul PDL. Deşi insistă pe bună dreptate pentru suspendarea de drept din PNL a copreşedintelui Dian Popescu, condamnat cu suspendare într-un dosar penal, Dan Vâlceanu are cu totul altă atitudine când este vorba de colegii lui din vechiul PDL.

Vîlceanu a declarat astăzi pentru Pandurul că Mihăiţă Troacă, ieşit ieri din închisoare după cinci luni de arest preventiv, revine în noul PNL. "A fost suspendat din PDL pe perioada arestului preventiv, acum revine în PNL", a spus Dan Vîlceanu despre primarul de la Padeş, Mihăiţă Troacă.

Troacă a fost arestat preventiv într-un dosar de evaziune fiscală şi este în continuare judecat sub control judiciar. Troacă mai are o condamnare cu suspendare pentru conducere fără permis, despre care Dan Vîlceanu a spus: "Şi uitasem despre asta, nici nu cred că mai e valabilă". Condamnarea pronunţată anul trecut a rămas definitivă.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: