Dan Vasilică a demisionat. Şoc la ACS Şirineasa!

Demisie la liderul Ligii a III-a, ACS Şirineasa, cu numai două săptămâni înainte de reluarea campionatului. Antrenorul Dan Vasilică a confirmat demisia, dar nu a dorit să spună motivele. „Da, am demisionat. Aşa am considerat, nu pot să dezvolt acum”, a spus antrenorul Vasilică.

Dan Vasilică a preluat postul de antrenor principal la jumătatea turului, când echipa era tot pe primul loc. Principalul de atunci, Gabriel Mangalagiu, a trecut secund, după care a plecat de la echipă.

Potrivit unor surse, Dan Vasilică a plecat de la echipă pentru că aflase pe diferite canale că finanţatorii vor să aducă alt antrenor.

Vasilică a spus că nu este momentul să vorbească acum despre motivele plecării, pentru că vrea mai întâi să se liniştească. A spus că îşi va căuta alt angajament, pentru că nu e în firea lui să stea. „O să caut altceva, ca antrenor, ca preparator fizic. O să găsesc ceva, că nu este în firea mea să stau”, a spus Dan Vasilică.

În şase jocuri oficiale de Liga a III-a pe banca formaţiei ACS Şirineasa, Dan Vasilică a obţinut patru victorii şi două remize.

Conducerea clubului din Valea Jiului i-a cooptat în ultima perioadă pe Ionuţ Badea - manager şi Dănuţ Perjă - director sportiv. Echipa ACS Şirineasa este finanţată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 1,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: