Dan Vasilică a revenit asupra demisiei

Antrenorul ACS Şirineasa, liderul ligii a III-a, a revenit asupra demisiei la câteva ore după ce a anunţat-o. Dan Vasilică spune că reacţia jucătorilor l-a făcut să renunţe la demisie, dar şi discuţia pe care a avut-o cu conducerea clubului.

Dan Vasilică este de câteva luni antrenor la ACS Şirineasa, iar motivele demisiei au fost de la început neclare. Potrivit unor surse, finanţatorii echipei căutau alt antrenor şi asta l-ar fi făcut pe Dan Vasilică să îşi anunţe demisia. Oficialii echipei au spus însă că vor păstrarea antrenorului. „Dan Vasilică ştie cel mai bine echipa şi e normal să rămână. De fapt, nu s-a pus niciodată problema ca el sā plece”, a declarat Alin Zgripcea, preşedintele clubului, pentru presa din Valea Jiului.

Dan Vasilică a fost întors din drum în primul rând de reacţia jucătorilor, pe care i-a simţit foarte aproape în orele în care a fost demisionar. „Voi rămâne cel puţin până la vară, să promovez cu echipa în Liga a II-a. Aşa am convenit după o discuţie cu conducerea clubului. Reacţia jucătorilor a fost cea care m-a convins să reconsider decizia anunţată. A fost o reacţie extraordinară din partea lor, pentru care le mulţumesc foarte mult”, a spus Dan Vasilică.

ACS Şirineasa este liderul seriei a patra din Liga a III-a. Echipa finanţată de Nicolae Sarcină joacă la Petroşani şi ar putea prelua din vară numele echipei care a făcut istorie în acest oraş, Jiul.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: