Dan Vasilică: Este exclus să se mențină pregătirea fizică

Gorjeanul Dan Vasilică, cel care se ocupă de pregătirea fizică a echipei FCU Craiova, consideră că pregătirea fizică a jucătorilor se va pierde în pauza forţată de coronavirus. Preparatorul fizic al oltenilor a dezvăluit că pregătirea fizică pe care jucătorii au făcut-o în Antalya se va pierde total.

Dan Vasilică a vorbit, în emisiunea RadioSport 1, despre perioada în care se află acum elevii lui Eugen Trică. Preparatorul fizic gorjean  a recunoscut că pregătirea din Antalya se va pierde în această pauză forțată. "Nu știm cât o să dureze această perioadă de pauză, iar acum avem o vacanță forțată. Este destul de dificil și pentru ei că mulți stau în apartamente la bloc, nu au în casă o bicicletă sau alte materiale pe care le-am avea la noi la cantonament. Mă mai filmez și eu când fac exerciții și le trimit lor ca să îi motivez. Apoi mai discut și în particular cu băieții.

Este exclus să se mențină pregătirea din Antalya în perioada asta. Este păcat că se pierde tot ce s-a muncit în Antalya, dar eu încerc să nu coborâm foarte jos. În perioada asta doar improvizăm și îmi doresc să nu coborâm unde sunt ceilalți. Totuși, le transmit la suporteri să aibă toată încrederea în noi pentru că o să îi facem fericiți la", a spus Dan Vasilică. Majoritatea echipelor din Liga 2 şi 3 au efectuat chiar şi câte  două stagii de  pregătire,cele mai multe în Antalya, acum toată munca antrenorilor riscând să se piardă pentru că jucătorii stau acasă.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: