Darby a jucat şi pentru Nikolic

Luis Darby a făcut de toate la meciul cu Oradea, a jucat spectaculos reuşind mai multe slam dunk-uri şi a ridicat sala în picioare la meci prin execuţiile sale.

Americanul a creat coşmaruri echipei vizitatoare fiind cel mai desemnat la final bun jucător al meciului cu 31 de puncte şi având un coeficient de eficienţă de 38. „Darby a fost MVP-ul meciului, a jucat foarte bine dar şi apărarea noastră  a fost foarte bună la acest meci”, spunea după meci antrenorul Nikolic referindu-se la jucătorul care a dat tot ce a avut mai bun pe teren după ce a avut parte de o motivare specială: „Darby a fost motivat înainte de meci, l-am rugat să joace pentru mine pentru că poate sunt oameni care nu ne plac la Târgu Jiu şi trebuie să-i convingem şi pe ei”.

La fel de bine ca şi Darby au evoluat şi Lupusavei şi Bigus, ultimul reuşind un double-double iar Lupusavei un coş spectaculos: „Coşul marcat de mine a implicat mult noroc, coşul marcat de Porter Troupe a fost mai spectaculos. Coşul marcat de mine a căzut într-un moment foarte bun şi mă bucur pentru această reuşită. Ne-am dăruit în totalitate, am vrut să câştigăm un meci acasă, nu mai câştigasem de ceva vreme în acest fel. Dacă am juca aşa în fiecare meci ar fi mult mai uşor. Publicul a făcut diferenţa, ca de fiecare dată a fost senzaţional, cu ei alături de noi acasă suntem mai în formă”. Energia a ajuns acum la trei victorii consecutive şi speranţele renasc pentru o eventuală calificare la play-off.

Cu 12 victorii şi 13 meciuri pierdute Energia mai are încă şanse la o clasare în primele opt dar pentru aceasta trebuie să aducă puncte şi din deplasare.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: