Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dat dispărut după ce a plecat la muncă în Danemarca

Ciprian Condurache, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Turceni, este căutat de oamenii legii după ce a fost dat dispărut de familie. Sora acestuia a povestit polițiștilor că tânărul a plecat în luna aprilie 2014, la muncă în Copenhaga- Danemarca și de atunci nu mai are nicio informație despre acesta. Acesta și-a sunat sora după ce a plecat spunându-i că este bine și că va mai lua legătura cu ea prin intermediul telefonului, însă nu a mai făcut acest lucru. Cum de mai bine de un an nu mai știe nimc de fratele său, tânăra în vârstă de 28 de ani l-a dat dispărut. Ciprian are următoarele semnalmente: înălțimime 170 cm, păr blond, greutate 75 kg, constituție atletică.

Persoanele care pot da relații despre tânăr sunt rugate să apeleze numărul de urgență112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: