Dată dispărută de familie după doi ani. Motivul este incredibil!

O femeie în vârstă de 56 de ani din Hurezani este căutată de oamenii legii în toată țara după ce a dispărut de acasă. Antonica Hurezeanu a dispărut de acasă încă din luna mai a anului 2014, însă familia a dat-o dispărută abia acum și asta pentru că avea nevoie de semnătura sa pentru a împărți proprietățile moștenite în comun.

Dispariția femeii s-a produs undeva în luna mai a anului 2014, spun organele de cercetare, pe vremea când femeia locuia cu concubinul său în comuna Licurici. Pe 2 mai 2014, concubinul femeii a fost internat la Psihiatrie, având probleme de sănătate. După trei săptămâni acesta a revenit acasă și a constatat că femeia dispăruse. Nici el, dar nici sora femeii, care locuiește în Hurezani, nu a anunțat dispariția Antonicăi Hurezeanu.
Abia acum, la mijlocul lunii aprilie 2016, aceștia i-au simțit lipsa și s-au gândit că ar fi bine să o dea dispărută la poliție, dar doar pentru că aveau nevoie de semnătura sa pentru a face succesiunea pentru averea moștenită de aceasta și sora sa. Oamenii legii o caută acum pe femeia dispărută de acum 2 ani. "La data de 15 aprilie polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au solicitat punerea în urmărire la nivel național a numitei Hurezeanu Antonica, de 56 de ani, din comuna Hurezani", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Semnalmente
Femeia are următoarele semnalmente: înălțime 1.65 m, greutate 60 kg, constituție atletică, păr castaniu până la nivelul umerilor, prins la spate, față ovală, ochi căprui. Nu se cunosc articolele de îmbracăminte pe care aceasta le purta la data plecării de la domiciliu. Persoanele care pot da informații despre dispărută sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: