Elev muşcat de câini, la Motru

Un elev de la Școala Gimnazială nr.2 din Motru a fost mușcat de un câine chiar în curtea unității de învățământ. Băiatul a ajuns la spitalul din Motru unde medicii i-au oferit îngrijirile necesare. Responsabilii cu prinderea câinilor din municipiul Motru spun că de vină ar fi tot iubitorii de animale care aduc câini în oraș și le dau de mâncare în jurul blocurilor.

Băiatul mușcat miercuri de dimineață de câini chiar în curtea școlii a ajuns la spital, pe secția chirurgie. Acest lucru a fost confirmat de medicii din cadrul Spitalului Orășenesc Motru. ”Am primit un copil mușcat de câini, dar nu pot să vă dau mai multe informații”, a spus un cadru medical.
Băiatul are nouă ani și este din localitatea Horăști, localitate aparținătoare municipiului Motru. Directorul Direcției Publice Motru, Cosmin Morega, spune că de vină pentru această situație sunt tot oamenii care iubesc animalele și le dau de mâncare în jurul blocurilor. ”M-am interesat și eu la spital și am aflat că este un băiețel din Horăști, are nouă ani, era în curtea școlii, se juca cu mingea și din câte am înțeles de la doctor a fost mai mult o zgârietură decât o mușcătură. Eu am trimis imediat băieții de la ecarisaj, între timp s-au găsit doi, trei iubitori de animale, că în zona aceea sunt câțiva iubitori de câini și au început să dea cu pietre după ei să-i alunge din zona respectivă. Este un lucru foarte rău că permanent ni se aduc câini pe raza municipiului Motru. Nu știu dacă sunt cu rea intenție sau sunt chiar atât de mulți iubitori. Am avut în jur de 70 de câini prinși, dar au tot adoptat din ei. Noi am încercat să-i prindem miercuri toată ziua”, a spus Cosmin Morega, directorul Direcției Publice Motru.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: