Fac Paștele după gratii după ce au incendiat o mașină!

Doi tineri, unul din Târgu Jiu și celălalt din Runcu, vor petrece Paștele în spatele gratiilor după ce magistrații au emis la sfârșitul săptămânii trecute mandate de arestare pe numele lor.

La începutul acestei luni, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, cei doi au mers la Runcu pentru a incendia o mașină care îi aparținea unui „dușman” al unuia dintre ei. Aceștia și-au cumpărat de la o benzinărie de la intrarea în comună combustibilul necesar pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, iar apoi s-au dus la Runcu, autoturismul incendiat nearzând prea mult pentru că piromanii au plecat imediat după ce au dat foc, iar proprietarul a ieșit repede în stradă pentru a stinge mașina pe care o avea parcată în fața porții.
Polițiștii care s-au ocupat de acest caz au avut nevoie de câteva zile bune pentru a proba activitatea infracțională a celor doi indivizi, vineri ei reușind să obțină mandate de arestare preventivă pe numele lor, de menționat fiind că Runcu este localitatea din țară cu cel mai mare număr de persoane înscrise la concursul ce va avea loc luna viitoare pentru a se angaja la postul de poliție de aici. Bogdan Gabriel Jianu este acuzat de distrugere, el fiind cel care avea de reglat conturi cu „tovarășul său”, în timp ce amicul său Alexandru Alionescu îi este complice, el fiind cel care l-a dus și adus cu mașina de la Runcu în noaptea comiterii infracțiunii.

Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: