Biciclistă lovită de un BMW în sensul giratoriu

O femeie în vârstă de 61 de ani din Târgu Jiu a ajuns la spital cu multiple răni după ce a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul a avut loc în sensul giratoriu din zona centrului comercial Parâng. Femeia se afla pe bicicletă când a fost acroşată de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 25 de ani, tot din Târgu Jiu. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Accidentul rutier s-a produs marţi după-amiază, într-o zonă intens circulată din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de giratoriul din zona Complexului Parâng. Ghinionul biciclistei de 61 de ani, respectiv Mariana Todorovici din Târgu Jiu, a fost acela că a intrat în sensul giratoriu în acelaşi timp cu autoturismul marca BMW, care era condus de o tânără de 25 de ani din Târgu Jiu. Femeia intenţiona să meargă dinspre Piaţa Centrală spre Pasarelă, când a fost acroşată cu uşa din faţă de pe partea dreaptă, atunci când conducătoarea auto încerca să vireze spre strada Victoriei. Biciclista a ajuns la spital cu răni la cap, dar şi la membrele superioare şi inferioare, drept pentru care a rămas internată, astfel încât medicii să-i ofere îngrijirile medicale necesare.
La spital a ajuns şi şoferiţa, nu pentru că prezenta vreo rană, ci pentru a-i fi recoltate probe de sânge, necesare în cadrul anchetei poliţiştilor. Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din clupă și continuă cercetările pentru a stabili cine este vinovată de producerea acestui accident rutier, conducătoarea auto sau biciclista.

Vizualizări: 1,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: