David Popovici, invitat la inaugurarea bazinului de înot de la Târgu-Jiu

Campionul mondial la înot, David Popovici, a fost invitat la Târgu-Jiu, pentru inaugurarea bazinului acoperit, eveniment care va avea loc în data de 27 septembrie. Administrația locală a luat legătura cu reprezentanții Federației Române de Natație și a lansat mai multe invitații, printre care una celui mai rapid înotător de pe planetă, sportivul-fenomen, David Popovici.

Deschiderea bazinului de înot acoperit, care va fi inaugurat în municipiul Târgu Jiu, este un moment mult așteptat atât de autoritățile locale, cât și de târgujieni. Primarul orașului, Marcel Romanescu a subliniat, încă o dată, că locația respectivă va fi folosită de toți cei care iubesc acest sport, dar nu trebuie să fie confundată cu un ștrand.


„Vom avea două faze, faza de recepție, pe 27 septembrie, cel puțin așa cum am primit adresă de la Compania Națională de Investiții, iar ulterior, dorim să inaugurăm să inaugurăm bazinul de înot de la Târgu Jiu cu Federația Română de Natație, am luat deja legătura cu reprezentanții acesteia și ne-am dori, acum, nu știm cine va putea ajunge la Târgu Jiu, poate președinta Federației, poate însoțită chiar de domnul Popovici, în condițiile în care îi va permite programul, să ajungă în municipiul Târgu Jiu. Ar fi o promovare foarte bună pentru acest sport”, a afirmat primarul municipiului Târgu Jiu, la Radio Infinit.


Chiar dacă recepția lucrării se va face peste doar câteva zile, bazinul va putea fi folosit abia la începutul lunii ianuarie, a mai afirmat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: