DD: Florin Piersic este deasupra tuturor politicienilor din România

Dan Diaconescu s-a arătat dezamăgit ieri de tratamentul primit de actorul Florin Piersic la Târgu Jiu. Acesta a povestit aseară la postul său de televiziune că îl leagă o prietenie veche de actorul pe care nu îl mai văzuse de câţiva ani.

Rep.: Cum s-a ajuns ca Florin Piersic să fie înjurat la Târgu Jiu?

D.D.: Vreau să vă spun pentru început că marţi seara a avut loc la Târgu Jiu cel mai mare eveniment artistic al anului. Piesa „Străini în noapte” face săli pline peste tot în România, a făcut şi la Târgu Jiu. Eu am încercat să cumpăr 100 de bilete, pentru tot staff-ul meu, dar nu am mai găsit nici măcar unul. Vă daţi seama, în acest oraş în care nu există cinematograf, nu există Mall, un astfel de eveniment nu a putut trece neobservat. Abia cu intervenţii, cu pile cum se spune, am reuşit să fac rost de două bilete şi am mers cu şefa mea de campanie, Diana Voiculescu. Ca orice om bine crescut, am luat şi noi un coş cu flori, am luat cel mai frumos coş, pentru că era vorba de Florin Piersic. Am zis să îl lăsăm afară, pe hol, să fie o surpriză. Am lăsat un om afară cu coşul, dar acesta a ieşit câteva minute până la maşină şi ce credeţi, s-a furat coşul.

Rep.: Cum aşa?

D.D.: Din câte am înţeles, chiar acel director care l-a înjurat apoi pe marele Florin Piersic a dat ordin să ni se fure coşul. Ceea ce a făcut acel director Gelepu, vedeţi de nume de bestie umană are, a fost jignitor pentru Florin Piersic. Omul ăsta nu a avut şi nu are simpatii politice, prin tot ceea ce a făcut şi face este oricum deasupra tuturor politicienilor României.

Rep.: Aţi încercat să vă faceţi imagine pe seama acestuia?

D.D.: Eu sunt prieten de zeci de ani cu Florin Piersic, a avut o emisiune la postul meu de televiziune, foarte iubită la acea vreme, Piersicile lui Florin. Nu mi-ar fi dat în gând să îl rog să mă ajute să îmi fac imagine, să îmi fac poză de afiş cu el sau ceva de genul acesta, deşi probabil nu m-ar fi refuzat. Să le fie ruşine tuturor ciocoilor din Târgu Jiu şi de la Bucureşti pentru ce au făcut.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: