De ce au fost sistate lucrările la canalizare

Lucrările la sistemul de canalizare din Baia de Fier au fost sistate. S-a ajuns în această situaţie după ce firma care a câştigat licitaţia a intrat în faliment. Autorităţile locale din Baia de Fier caută acum un constructor care să continue lucrarea, în aşa fel încât investiţia să fie finalizată în termen.

Până în acest moment s-a executat 50% din lucrare. Este vorba de sistemul de canalizare pe o distanţă de 9,5 kilometri în satul Baia de Fier.

Valoarea totală a investiţiei este de 9.200.000 de lei. "Vreau să vă spun că firma care a câştigat licitaţia a intrat în faliment. Au venit şi ne-au anunţat, fără să ne dea nicio explicaţie. E treaba lor, până la urmă. Ideea e că eu trebuie să scot iar lucrarea la licitaţie. Până acum s-a executat 50% din investiţie, iar noi le-am plătit la timp tot ce au făcut", a precizat Dumitru Turbăceanu, primarul din comuna gorjeană Baia de Fier.

Lucările au început acum doi ani şi sunt în termen, susţine primarul din localitate. Investiţia ar trebui recepţionată anul acesta.

Vizualizări: 1,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: