De ce este util să folosiți un calculator asigurare auto la încheierea poliței de asigurare RCA online?

Atunci când căutați o polita de asigurare, este important să găsiți politele de asigurare potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Ne referim, bineînțeles, la polite de asigurare RCA și CASCO, fiindcă întotdeauna este bine să le încheiați pe amândouă.

Poate vă întrebați dacă merită să cumpărați o asigurare auto online. Răspunsul este: categoric DA! În special de când a apărut instrumentul de calcul care vă oferă instant toate ofertele pieței. Cu un calculator asigurare auto este imposibil să nu găsiți un RCA sau CASCO astăzi.

Există multe beneficii pentru cumpărarea unei asigurari RCA sau CASCO online, care includ eficiența din punctul de vedere al timpului pe care îl veți scuti și ușurința cu care puteți încheia astăzi polite RCA.

Dacă sunteți curios cum vă poate ajuta un calculator asigurare auto să obțineți atât asigurarea obligatorie RCA, cât și pe cea facultativă CASCO mult mai simplu, dar și mai rapid, rămâneți alături de noi. Astăzi vom discuta despre eficiența utilizării unui calculator asigurare auto la încheierea politei de asigurare.

De ce să cumpărați polita de asigurare online cu un calculator RCA?

 

Căutarea celei mai bune polite de asigurare auto poate fi adesea o sarcină descurajantă, mai ales cu atât de multe opțiuni diferite din care puteți face alegerea. Un broker de asigurare vă poate eficientiza procesul prin care intrați în poseseia asigurarii RCA online.

Astăzi asigurarea RCA poate fi a dumneavoastră fără prea multe bătăi de cap, în format electronic. Cu ajutorul unui calculator asigurare auto, puteți găsi rapid și ușor polita RCA sau CASCO care să se plieze pe nevoile dumneavoastra.

În vederea obținerii contractului de asigurare, va fi nevoie de introducerea datelor cu caracter personal despre șofer și autovehicul, perioada de valabilitate dorită, tipul de polita de asigurare: RCA sau CASCO și veți beneficia în doar câteva clipe de ofertele autovehiculului dumneavoastră.

Fie că alegeți să faceți căutarea de pe telefon, PC sau tabletă, instrumentul de calcul — calculator RCA — se adaptează dispozitivului dumneavoastră și vă permite să comparați ofertele tuturor asigurătorilor de top din România.

Așadar, de ce să vă mai deplasați și să pierdeți timpul pentru polita RCA? Intrați chiar acum pe Pint.ro, selectați opțiunea de calculator asigurare auto (RCA sau CASCO) în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastra și beneficiați de un contract de asigurare simplu și foarte rapid.

Procesul de asigurare RCA și datele introduse de care are nevoie un calculator asigurare auto

Indiferent că optați pentru încheierea primei de asigurare online, cu ajutorul unui calculator asigurare auto sau prin intermediul unei firme de asigurari, atunci când doriți să obțineți mai multe cotații la emiterea politei, veți avea nevoie de câteva informații personale despre dumneavoastră, dar și pe cele ale autovehiculului pe care doriți să îl asigurați.

Detalii proprietar
    • Detalii despre proprietar (persoană fizică sau persoană juridică)
    • Nume și prenume
    • CNP
    • Seria și numărul cărții de identitate
    • Adresa dumneavoastră completă
    • Data de la care doriți să activați asigurarea RCA/CASCO
Detalii autovehicul
    • Stare inmatriculare/ Numar inmatriculare
    • Marca auto
    • Modelul de vehicul
    • Tipul de combustibil
    • Serie sasiu
    • Serie carte auto (CIV)
    • Masa maxima autorizata
    • Capacitate cilindrica
    • An fabricatie
    • Numar locuri
    • Putere KW motor
De ce să folosiți un calculator asigurare auto obligatorie?

 

Obținerea politei RCA pentru garantarea dreptului de a circula pe drumurile publice se poate face atât de o persoana fizica, cât și de o persoana juridica, iar tarifele variază în funcție de istoricul pe care îl are fiecare proprietar de autovehicule.

Politele RCA sau CASCO pot fi obținute la cotații de preț avantajoase dacă istoricul de daune este unul curat și nu este inregistrat niciun accident în ultimele 6 luni. Referitor la asigurarea RCA online, puteți opta pentru varianta optimă prin care vă introduceți datele anterior menționate în câmpurile unui calculator asigurare auto și eficientizați un proces îndelungat pentru asigurarea vehiculului dumneavoastră.

1. Planurile de asigurare RCA/CASCO online sunt mai avantajoase

În general, planurile de asigurare RCA/CASCO sunt controlate de firmele de asigurări care pot percepe un anumit comision pentru vânzarea produsului lor. Scenariul este diferit în cazul achizițiilor de polite de asigurari online în care trebuie să plătiți doar taxa de procesare necesară și fără cheltuieli suplimentare. Astfel, economisiți banii achiziționând un RCA sau CASCO online, deoarece implică comision 0%.

2. Puteți compara cu ușurință tarifele și ofertele de RCA/CASCO primite

Înainte de încheierea asigurarii RCA sau CASCO, trebuie să comparați polita cu alternativele de pret disponibile. Comparația o puteți face cu ușurință prin intermediul unui calculator asigurare auto, chiar din confortul casei dumneavoastră.

Comparația online vă ajută să economisiți mult timp cât analizați amănunțit diferite oferte de asigurari într-o perioadă scurtă. Puteți vizita platforma Pint.ro pentru a compara planurile la asigurari oferite de diferite companii în câțiva pași simpli.

3. Documentația este minimă pentru polita de asigurare online

Indiferent de perioada pentru care alegeți să incheiați polita de asigurare RCA/CASCO (între 1 luna si 12 luni), documentația pe care trebuie să o faceți atunci când optați pentru varianta fizică este complexă.

În schimb, dacă alegeți să obțineți politele de asigurare online, veți scurta acest proces într-un mod semnificativ. Planurile RCA online, dar și CASCO sunt inteligente, deoarece puteți corecta orice eroare în timp real și puteți completa formularele simplu și rapid.

4. Procesul de reînnoire al politei de asigurare este la fel de facil

Fiecare plan de asigurare auto are o anumită perioadă de valabilitate, după care trebuie reînnoit. În cazul planurilor fizice, va trebui să discutați cu agentul și să-i plătiți taxele de reînnoire pentru a vă reînnoi asigurarea. În timp ce, dacă reînnoiți un plan de asigurare auto online, puteți plăti digital în cel mai scurt timp și într-un mod sigur și fără probleme.

Aveți nevoie de polita de asigurare RCA sau CASCO? Mergeți la sigur cu Pint.ro!

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă asigura autovehiculul fără complicații și la prețuri accesibile, Pint.ro este soluția perfectă. Platforma calcul online face ca încheierea unei polițe de asigurare să fie simplă și rapidă, astfel încât să fiți sigur că mașina dumneavoastră este întotdeauna asigurată în caz de accident.

În plus, prețurile sunt rezultate dintr-o amplă verificare a pieței pentru tipul autovehiculului dumneavoastră și întregul proces este simplificat pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de cele mai optime servicii. Alegeți un RCA online sau CASCO încheiat cu ajutorul unui calculator asigurare auto!

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: