De ce i-a scris primarul din Arcani lui Gabriel Oprea

Primarul din Arcani i-a trimis o scrisoare lui Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, în care-i spune problemele pe care le are cu banii. Acesta susţine că a primit bani de la Guvernul Ungureanu care i-au fost luaţi apoi de Guvernul Ponta, pe motiv că i-ar fi primit pe criterii politice.

Primăria Arcani a primit de la Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu 160 de mii de lei. A apucat să cheltuiască o parte din bani, pe care a trebuit să-i dea înapoi după 10 zile, odată cu schimbarea Guvernului.  Primarul Vasile Popescu este supărat pe de o parte pentru că i-au fost luaţi banii şi pe de altă parte pentru că la unii primari care au trecut la USL s-au reîntors. „Eu am fost primar de la PNG şi am trecut la UNPR. Am primit în luna mai 160 de mii de lei. Bucuria a fost mare, dar s-a terminat după 10 zile, când a venit la guvernare Ponta şi ne-a luat banii înapoi, şi ce am cheltuit, şi ce nu am cheltuit. După alegerile locale, cinci primari care au trecut la USL şi au câştigat alegerile din nou au primit iarăşi bani. Eu nu am primit nimic şi am rămas al nimănui. În campanie am şi promis cetăţenilor că fac câte ceva prin comună, că s-au aprobat nişte proiecte şi nu am făcut nimic. Oamenii mă cred mincinos. De aceea am decis să-i scriu o scrisoare domnului Gabriel Oprea şi în funcţie de răspunsul pe care-l primesc o să mă decid ce fac”.

UNPR a decis să susţină USL la alegerile parlamentare, dar primarii din teritoriu nu înţeleg de ce, câtă vreme sunt discriminaţi pe criterii politice. 

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: