De ce nu încep lucrările la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Lucrările de modernizare și extindere de la Sala Sporturilor din Târgu Jiu ar fi trebuit să înceapă însă în clădire nu există niciun muncitor sau utilaj. Compania Națională de Investiții (CNI), care finanțează lucrările, a emis ordinul de începere al activității, însă constructorul nu și-a început activitatea până acum.

Reprezentanții primăriei Târgu Jiu sunt totuși optimiști și cred că lucrările vor fi încheiate în termenul stabilit. "La Sala Sporturilor a fost emis ordinul de începere al lucrărilor de către CNI. Săptămâna trecută a fost predat amplasamentul, astăzi constructorul este la lucru. Termenul de execuție conform contractului cu CNI este de 10 luni, însă în urma discuțiilor purtate la CNI se dorește ca până la finalul anului să se definitiveze", a declarat miercuri, 6 iulie, Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul primăriei Târgu Jiu.
Și totuși constructorul nu a fost miercuri la lucru, cel puțin nu până spre amiază. Față de acum câteva luni, doar scaunele au fost înlăturate din sală în ultima perioadă, și acelea de către primărie. Problema este că această întârziere afectează în primul rând sportivii de la echipele de handbal și baschet, care de la sfârșitul anului trecut se antrenează și desfășoară competițiile la sala de sport a unei școli gimnaziale, la "Voievod Litovoi".

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: