De ce nu o poate antrena Şumudică pe Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că Marius Șumudică nu ar putea antrena acum în România, şi că nu poate veni la Craiova. Actualul antrenor de la Gaziantep, liderul campionatului din Turcia, este tipul de antrenor cerebral, care nu lasă nimic la voia întâmplării, susţine fostul şef al fotbalului românesc.

Marius Șumudică a fost desemnat cel mai bun tehnician al anului 2020 în Turcia de către publicația locală „Futbol Arena”. Iar după acest premiu a venit şi clasarea pe locul 1 a echipei sale. Cu fostul rapidist pe banca tehnică, Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon, cel cu Galatasaray din prima etapă, scor 0-3.

Sondajul a fost făcut de cei de la Futbol Arena pe Instagram, iar Marius Șumudică a fost desemnat antrenorul anului 2020, după ce a primit 40.617 voturi.

Fostul şef al LPF nu îl vede pe Marius Șumudică, antrenor la Universitatea Craiova, spunând că acesta este din altă categorie. „Universitatea Craiova are antrenor. E Corneliu Papură și trebuie lăsat să vedem ce face. Nu știu dacă e antrenor cu care să ia Mihai Rotaru titlul, timpul și rezultatele vor decide. Sunt doar câțiva antrenori care ar putea garanta succesul. Șumudică. nu îl văd la Craiova acum. E din altă categorie. A Luceștilor, a lui Cosmin Olăroiu, a lui Reghecampf. E antrenor de top. Se vor bate cluburile mari din Turcia pe el”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Marius Șumudică trece prin cel mai bun moment al carierei, după ce a urcat pe primul loc în clasamentul din Super Lig, iar antrenorul român nu duce lipsă de oferte. Marius Șumudică a dezvăluit că este sunat de o persoană din Arabia Saudită, acolo unde este dorit după performanțele reușite cu Gaziantep.

Debutul lui Șumudică în calitate de tehnician în Liga 1 s-a produs în urmă cu  11 ani, când Jean Pădureanu i-a oferit posibilitatea să o pregătească pe Gloria Bistrița, pe 4 ianuarie 2010.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: