Baschet: BCM Pitești s-a impus clar în faţa CSM Târgu Jiu

În primul meci al gorjenilor de la CSM Târgu Jiu de la turneul găzduit de Sala Transilvania din Sibiu, BCM Pitești s-a impus clar cu scorul de 109 la 72 și a obținut a 5-a victorie în LNBM. Echipa din Târgu Jiu rămâne doar cu o victorie în noul sezon şi se apropie de ultimele locuri din clasament.

CSM Târgu Jiu a început meciul de miercuri de la Sibiu în formula: Allen, Borșa, Spurgeon, Berca și Mcclain.

Argeșenii au înscris primele 6 puncte ale confruntării după care Kevin Allen s-a folosit de fizicul său dominant și a scos două faulturi, echipa din Târgu Jiu apropiindu-se la 18-9 dar primul sfert s-a încheiat cu scorul de 26-17 în favoarea lui BCM Pitești.

Problemele din apărarea echipei lui Claudiu Alionescu au persistat în continuare şi în sfertul doi. BCM Pitești a continuat să impună ritmul partidei, iar diferența de pe tabelă a continuat să crească, astfel, la finalul sfertului secund scorul era 56 la 29 în favoarea echipei antrenate de selecționerul Tudor Costescu.

Repriza a doua a demarat într-un ritm extrem de alert, un ritm care i-a ajutat pe gorjeni să reducă din diferență, scor 65-44 după mai puțin de 4 minute de joc efectiv. Cele două formații au continuat să schimbe coșuri și să joace într-un ritm alert, iar scorul la intrarea în sfertul decisiv era 79 la 58 în favoarea formației care a condus ostilitățile tot jocul. Argeșenii s-au distanțat și mai mult pe tabelă şi în sfertul 4, iar partida s-a încheiat cu scorul de 109 la 72 în favoarea celor de la BCM Pitești.

Kevin Allen a fost cel mai bun jucător al CSM cu 24 de puncte, 14 recuperări, 4 pase decisive urmat de Stefan Nikolic  cu 16 puncte, 5 recuperări şi 7 pase decisive.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: