Stoican: Nu am făcut niciunul poze cu clasamentul!

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a bazat în prima parte a sezonului pe grupul de jucători găsit la venirea sa, în vară, de către de Flavius Stoican. Antrenorul speră ca şi în partea a doua a campionatului să se bazeze pe modestia lotului său şi pe relaţiile bune din vestiar.

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu  pornește încrezător în noul an. Flavius Stoican spune că echipa sa va arăta că nu e o întâmplare locul ocupat în acest moment și susține că nimeni nu a făcut poze cu clasamentul.  

Tehnicianul se așteaptă ca pauza competițională să nu fi adus un minus echipei la reluarea pregătirilor, ci din contră, este convins că săptămânile libere le vor da jucătorilor un nou suflu, mai proaspăt, pentru ultimele meciuri din sezonul regulat. „Sper că jucătorii au avut zile liniștite, pentru ca împreună să facem un 2021 mai bun pentru echipă, pentru fiecare dintre noi. Eu cred că, dacă vom rămâne modești și vom aplica antrenamentele, vom arăta că nu este o întâmplare locul pe care suntem acum. Nu am făcut niciunul dintre noi poze cu clasamentul!”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

ACS Viitorul Târgu Jiu a realizat un prim transfer pentru 2021, cel al pui Pârvulescu de la Turris Oltul dar e interesată de un portar din Liga 3.

Echipa lui Stoican și-a manifestat interesul pentru transferul portarului Paul Cosma de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3). Gorjenii au însă de așteptat dacă vor în continuare să îl ia pe tânărul portar, pentru că acesta se află în probe la o echipă din Liga 1, FC Botoșani.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: