Fostul golgheter al pandurilor a ajuns la Dinamo

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Juan Camara, iar acesta va fi fostul golgheter din Liga 2 al celor de la Pandurii, Andrei Blejdea. Plecat în urmă cu două sezoane de la Târgu Jiu, Blejdea a reziliat recent contractul cu FC Argeş şi este aproape să semneze cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

Andrei Blejdea, atacantul de bandă stânga în vârstă de 24 de ani, care a fost golgheter la Pandurii în urmă cu un an, s-a despărțit de FC Argeș, dar  este pe cale să semneze cu Dinamo. Fost junior la Dinamo, Andrei Blejdea s-a prezentat la antrenamentele „câinilor” începând de luni, la baza de la Săftica, potrivit ProSport, şi a efectuat acolo şi testul pentru coronavirus.

Andrei Blejdea a fost ofertat de mai multe echipe din Liga 1, dar și din Liga 2, însă a preferat să meargă la Dinamo, în ciuda situației financiare dificile din „Ștefan cel Mare”.

După ce în sezonul trecut a pus umărul serios la promovarea echipei piteştene în Liga 1, marcând nu mai puțin de 12 goluri și fiind golgheterul piteștenilor, anul acesta lui Blejdea nu i-a mers la fel de bine și nu a jucat la fel de mult pe cât și-ar fi dorit și pe cât a făcut-o sub comanda lui Nicolae Dică sau Ionuț Badea. Acesta a decis că ar fi mai bine pentru el să plece de la FC Argeș, însă a recunoscut că nu duce lipsă de oferte.

 Deşi este încă un jucător tânăr, Blejdea are un CV destul de interesant, el debutând la Dinamo, la juniori şi jucând apoi pentru  FC Will (Elveția), NK Domzale, Zarica Kranj (ambele din Slovenia), Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu și FC Argeș.

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: