De ce nu s-a disputat un meci din Liga 2 în ultima etapă

Etapa a 7-a din Liga 2 s-a terminat cu un meci mai puțin disputat, pentru că jocul dintre Steaua și Unirea Constanța, care a fost programat inițial sâmbătă, de la ora 11:00, a fost amânat. S-a ajuns la această situație din cauza faptului că decizia luată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, cu privire la incidentele de la partida Dinamo – Steaua, de pe Arena Națională, a venit cu o zi înaintea partidei, vineri.

Steaua a fost anunțată că este nevoită să joace următoarele patru jocuri de acasă pe alt stadion decât cel din Ghencea cu o zi înainte de meci, astfel că găsirea unei alte variante în 24 de ore și organizarea meciului, cu tot ce înseamnă acest lucru, era imposibilă, mai ales că ”militarii” scoseseră la vânzare și biletele.

Sancționată de către Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal cu 83.750 de lei și cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri, în urma derby-ului cu Dinamo, găzduit de clubul din ”Ștefan cel Mare” pe Arena Națională, Steaua a făcut apel la decizie, însă până la primirea unui răspuns trebuie să își găsească un stadion unde să evolueze ”acasă”, informează liga2.ro.

Potrivit antrenorul principal Daniel Oprița, într-o ședință desfășurată luni, 19 septembrie, la club s-a decis ca Steaua să evolueze pe teren propriu la Giurgiu, pe stadionul ”Marin Anastasovici”, al echipei din Liga 3 Astra, pe perioada în care are propria arena interzisă.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: