Victorii pentru juniorii D şi E de la CSM Târgu Jiu

Juniorii D și E de la secţia de fotbal a CSM Târgu Jiu au încheiat săptămâna trecută cu alte victorii în campionat. Echipele pregătite de antrenorii Mario Găman şi Bobi Staicu au reuşit să treacă de grupele similare de la Jiul Rovinari.

Este vorba de grupa de juniori transferată de la Pandurii Târgu Jiu a antrenorului Mario Găman și încă o grupă de copii recent înscrisă în campionat. Juniori D ai CSM s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de David Bucă, în timp ce Juniorii E au câştigat cu scorul de 3-1 prin golurile marcate de Schinteie Casian, Neferu Răzvan şi Grindeanu Raul, a informat csmtargujiu.ro

Antrenorul Mario Găman a declarat pentru sursa citată că este mulţumit de prestaţia elevilor săi, mai ales că vremea nu a fost una tocmai bună pentru fotbal: ”Au fost două partide bune, cu adversari pe măsură, bine pregătiţi. Noi ne-am mişcat mult mai bine ca în primul joc, datorită şi terenului mult mai bun şi datorită faptului că ne şi pregătim pe acest teren. Ţinând cont că rezultatul este mai puţin important, felicităm copiii pentru atitudine, dar şi pentru bucuria de a juca totuşi pe un timp nu prea prietenos. Sperăm să creştem din toate punctele de vedere, de la meci la meci, atât individual, cât şi colectiv”.

Juniorii D

CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari 2-0

A marcat: David Bucă -2g

Lotul de jucători: Popescu Ştefan(gk), Grecu Tudor, Hodoiu Gabriel, Gureanu Mario, Bucă David, Ilinca Gabriel, Hodoiu Cristian, Lumezeanu Radu, Teodorescu Radu, Ionică Andrei, Băloi Matei, Stăniloiu Leonard, Pop Andrei, Ghinea Mario, Folcuţ Sebi, Neamţu Robert, Ivaşcu Rareş, Lunceanu Ianis, Predescu Radu, Pescaru Radu, Benegui Mario, Motorga Rareş. Antrenori: Mario Găman şi Bobi Staicu.

Juniori E

CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari 3-1

Au marcat pentru CSM Târgu Jiu: Schinteie Casian, Neferu Răzvan şi Grindeanu Raul

Lotul de jucători: Anghel Mihnea(gk), Dobre Rareş, Ciulavu Denis, Grindeanu Raul, Neferu Alexandru, Fîciu Ianis, Schinteie Casian, Neferu Răzvan, Tacu Robert, Neamţu David, Covercă Jaiden, Chirţibus Laurenţiu, Nicolcescu Sebi, Pană Mario, Ricu Denis, Stoenescu Sebi, Popescu Radu. Antrenori: Mario Găman şi Bobi Staicu.

Galerie foto


Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: