Universitatea Craiova a schimbat obiectivul pentru 2022

Oltenii de la Universitatea Craiova și-au schimbat obiectivul pentru 2022. Pentru că e greu de crezut că echipa mai poate lupta la titlu în acest sezon, şefii oltenilor cer jucătorilor să schimbe atitudinea și să câștige Cupa României.

Sorin Cârțu a dezvăluit că oltenii și-au schimbat obiectivul pentru sezonul 2021 – 2022 din Liga 1. Președintele formației Universitatea Craiova a vorbit despre parcursul formației antrenate de Laurențiu Reghecampf în prima parte a sezonului 2021 – 2022, iar acesta a anunțat noul obiectiv al oltenilor.

Cârțu a transmis că oltenii și-au luat gândul de la titlu, toate acestea după ce au încheiat anul 2021 – 2022 pe poziția a 5-a din Liga 1, dar că aceștia vor lupta pentru câștigarea Cupei României. „Turul ăsta de campionat şi 5 meciul din retur.., deci sezonul asta nu ne convine ceea ce s-a întâmplat, pozitia pe care o ocupăm şi aşteptăm să recuperăm acest lucru şi să schimbăm poziţia noastră pentru că nu este în conformitate cu ceea ce dorim de la echipă, interesul care se dă pentru această echipă. E greu să mai crezi în obectivul acela de a câştiga campionatul. Ne-a a rămas al doilea obiectiv, acest al doilea trofeu, cupa! E cel mai important acum, dar până să ajungi să joci Cupa, să joci semifinalele, trebuie în campionat să îţi consolidezi o poziţie. Din asta de play-off pentru că play-off-ul îţi creeaza o altă stare de spirit, jucătorilor un alt confort. Atâta timp cât eşti pe locul 5 la egalitate de puncte cu Farul, cu Rapid, nu foarte departe de ceilalţi… Trebuie schimbată total atitudinea care a fost pentru aceste ultime 7 partide pentru că au fost aşa dezamăgitoare… Ai câştigat foarte puţine puncte din 21 puse in joc, ai câştigat vreo 2 sau 3…”, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekomsport.ro.

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța și Rapid București, dar trupa lui Laurențiu Reghecampf are un golaveraj mai bun. Oltenii au bifat nouă victorii, cinci remize și șapte înfrângeri în cele 21 de meciuri jucate în ediția actuală din Liga 1.

Vizualizări: 2,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: