Triplu campion mondial, decedat la 41 de ani după infecţia cu Covid

Un sportiv triplu campion mondial a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Acesta a pierdut lupta cu boala după ce a negat existența virusului, a refuzat spitalizarea şi s-a tratat acasă.

Un triplu campion mondial la kickboxing a pierdut lupta cu COVID-19. Frederic Sinistra și-a pierdut viața după ce s-a externat din spital după diagnosticare și a refuzat să creadă în existența virusului. „Am fost născut prematur și voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunță niciodată și moare fără regrete”, a fost unul dintre mesajele belgianului, convins fiind că nu poate să piardă lupta cu noul coronavirus.

Cazul lui Frederic Sinistra a fost dat ca exemplu de presa internațională. Campionul a ajuns în stare gravă la spital, dar s-a externat și a încercat să se trateze acasă, convins fiind că va câștiga bătălia cu boala. În cele din urmă, belgianul care fusese intubat la terapie intensivă și-a pierdut viața. „Tuturor celorlalți care m-au susținut ani de zile și mai ales pentru acest ultim calvar în care am văzut moartea cu adevărat, vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de susținere sau încurajare”, a scris Fred Sinistra, într-un ultim mesaj postat pe Facebook.

Fostul campion mondial de kickboxing a murit la 41 de ani în locuința sa din Belgia, pentru că a refuzat să accepte că s-a infectat. Sinistra a fost campion mondial şi european de kickboxing, având un palmares de 39 de victorii şi 9 înfrângeri la profesionişti, fiind considerat la un moment dat ''cel mai puternic om din Belgia''.

Vizualizări: 4,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: