De la Sibiu spre Austria

Pandurii încheie azi primul stagiu al verii, cel de pregătire fizică de la Sibiu. Timp de 10 zile, elevii lui Pustai au tras din greu să-şi încarce bateriile pentru noul sezon. A fost timp şi de distracţie, Voiculeţ şi alţi panduri fiind invitaţi timp de 2 zile la nunta colegului Nistor. Şi cei care n-au primit invitaţie, au avut 2 zile libere pe care le-au petrecut acasă. Pandurii ar vrea să plece mâine direct în cel de-al doilea stagiu din Austria, dar au probleme cu biletele de avion. „Întreg lotul se va deplasa în Austria. Este posibil să plecăm cu avionul, dar nu am găsit locuri suficiente. Este posibil să plecăm sâmbătă din Bucureşti, sau să mai stăm o zi la Sibiu să găsim de aici o cursă pentru Austria”, spune Pîrvulescu. Acesta se declară mulţumit de felul cum s-au pregătit elevii lui Pustai în acest prim stagiu. „Toată lumea a muncit la Sibiu. Am fost surprins de cum au răspuns băieţii la un antrenament extraordinar de greu. Adrovic a făcut separat, are mici dureri la genunchi.”

Lotul pentru Austria:

Portari: Stanca (sosit de la Steaua), Mingote şi Lazar

Fundaşi: Unguruşan, Pleaşcă, Paraskevas, Mamele, Rada, Tătaru (Severin), Erico da Silva (liga a II-a, Brazilia), Vlad, Momcilovic (FK Javor, Serbia)

Mijlocaşi: Anton, Al. Dan, Nistor, Voiculeţ, Buleică (U Cluj), Brata (Severin), Ciucur (Iaşi), Cristea, Grigoraş, Predescu, Mbela (Botoşani), Răduca (Motru)

Atacanţi: Matulevicius, Lemnaru, Adrovic (Podgorica, Muntenegru), Voinea

„Mai aşteptăm jucători în Austria. Nu vă pot da nume. Mai vine un atacant, un play-maker şi un fundaş central. Este vorba de un brazilian, e posibil şi un japonez.”            Eugen Pîrvulescu

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: