Trei zile de distracție la zilele unei comune din Gorj

Se anunță petrecere mare în comuna Bălești, acolo unde va fi organizat în perioada 6-8 septembrie un eveniment care să marcheze cea de/a XVI-a ediție a ”Zilelor comunei”. Cu această ocazie, autoritățile locale invită cetățenii la evenimente sportive, precum și culturale, dar nu vor lipsi nici spectacolele de muzică populară.

Tot cu această ocazie se va face predarea-primirea loturilor pentru tineri care vor să-și construiască o casă la Bălești. Marți, 6 septembrie, va fi un campionat de minifotbal pe terenul sintetic din comună, iar ziua se va încheia cu ”hora satului”, unde atmosfera va fi întreținută de Taraful Costel Cită din Bălești.

Pentru data de 7 septembrie sunt organizate o serie de activități cultural-educative precum și Festivalul de datini și obiceiuri ”Zestrea gorjenilor”, ajuns la cea de a VIII-a ediție, dar și un spectacol de muzică și dans în cadrul căruia vor fi premiați elevii merituoși din Bălești. Seara de miercuri se va încheia de asemenea cu horă în sat, iar pentru tineret va fi organizat un party în aer liber, cu muzică diversă.

Seria evenimentelor se va termina joi, 8 septembrie, cu un spectacol de excepție susținut de Ionuț și Doinița Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Emil Badea, Ion Drăgan, Elisabeta Vasile, Dumitru Vasilescu, Nicoleta Lăcătușu și Elena Popescu Lăzăroiu.

Majoritatea evenimentelor se vor desfășura pe baza sportivă din satul Ceauru, iar la final va fi un foc de artificii.

Galerie foto



Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: