Debranşări de la apă

Debranşări de la apă

Societatea Aparegio efectuează mâine noi debranşări. Este vorba de Asociaţia de locatari numărul 116 din zona Lotrului, care datorează Societăţii Aparegio 99 de milioane lei vechi şi unde 120 de familii vor rămâne fără apă la robinete şi Asociaţia numărul 187 de pe strada 23 august unde 40 de familii vor fi debranşate de la apă potabilă pentru o datorie de 46 de milioane de lei vechi. (L.G.)

Vor face curăţenie

Comuna Turcineşti a anunţat că va lua şi ea parte la proiectul „Let`s do it România” după ce a iniţial a anunţat că nu va colabora pentru că nu are gunoi în comună. De altfel, Turcineştiul era singura comună care refuzase să se alăture acţiunii de ecologizare la care participă toate celelalte comune. (C.S.)

Angajări la Plopşoru

Primăria Plopşoru face angajări. Zece oameni ar trebui încadraţi în muncă pentru ca cele două sisteme de alimentare cu apă potabilă să funcţioneze. Primarul Petre Grigorie spune că banii pentru investiţie sunt bani guvernamentali, dar lucrurile stau pe loc din lipsă de fonduri. (C.S.)

Deţinuţii la şcoală

Penitenciarul Târgu Jiu este pregătit de începerea noului an şcolar. Până acum au fost identificaţi 66 de deţinuţi care trebuie să-şi continue studiile. Pentru noul an şcolar, IŞJ Gorj a aprobat şi funcţionarea claselor V-VIII, în regim de învăţământ simultan. (C.S.)

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: