Debut cu victorie pentru junioarele CSM Târgu Jiu

Handbalistele junioare ale clubului Primăriei Târgu Jiu au debutat cu o victorie în primul meci de la Turneul Final. Scorul partidei dintre CSM Târgu Jiu  şi CSM Slatina a fost 34-31.

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a început cu dreptul Turneul Final de la Reșița. Elevele lui Andrei Enache s-au impus în fața echipei CSM Slatina în primul meci, scor 34-31.

Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu și-au trecut în cont prima victorie de la Turneul Final. Cu două jucătoare în mare formă la acest meci, Slageana Radosavlevici, autoare a 11 goluri, și Raluca Chiriac, marcatoare a 10 goluri, CSM Târgu Jiu a reușit să învingă pentru a patra oară în acest sezon pe CSM Slatina, a informat site-ul oficial al clubului. Meciul a fost însă unul extrem de greu deşi gorjencele au câștigat prima repriză cu 16-5, diferență care s-a dovedit a fi decisivă în economia finală a jocului. Slatina a contracarat în celelalte două reprize, pe care le-a câștigat, 15-9 în repriza secundă, și 11-9 în repriza a treia. Scorul final a fost însă unul favorabil elevelor lui Andrei Enache, 34-31. După prima etapă, CSM Târgu Jiu ocupă locul 2 în Grupa 1. În primul meci din grupă CSM București a trecut de CSS 6 București, scor 31-28. CSM Târgu Jiu va disputa următoarea partidă cu CSS 6 București, joi, 3 iunie, de la ora 12.30.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: