Galatasaray vrea un jucător de la Universitatea Craiova

Galatasaray vrea să transfere jucători tineri şi a pus ochii pe o serie de jucători români. Printre aceştia se numără şi mijlocaşul Craiovei, Alexandru Cicâldău.

Alexandru Cicâldău, mijlocașul celor de la Universitatea Craiova, ar fi intrat pe lista turcilor de la Galatasaray. „Cicâldău a fost dorit de Sampdoria vara trecută. Mijlocaşul este acum şi mai curtat, mai ales după sezonul bun din România. Fotbalistul Craiovei poate ajunge la Galatasaray, potrivit unor surse din presa locală turcă,  echipă care se luptă pentru transfer cu Olimpiu Moruţan de la FCSB”, informează sampdorianews.net. Cota de piață a lui Cicâldău este de 6 milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.

De-a lungul anilor, Galatasaray a fost cu ochii pe fotbalul românesc. Nu mai puțin de 13 fotbaliști „tricolori” au evoluat la cea mai galonată echipă din Turcia: Iosif Rotariu, Gică Hagi, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Gică Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Bogdan Stanciu, Iasmin Latovlevici și Florin Andone.

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: