Debutantul pandurilor nu se teme de Petrolul

Unul dintre juniorii din lotul echipei Pandurii, David Ioan, a debutat abia la meciul din etapa trecută pentru formaţia gorjeană. Deşi are doar 18 ani, Ioan spune că nu se teme de cei de la Petrolul, iar curajul i-l dă suprafaţa de joc sintetică de la Târgu Jiu, care nu va avantaja nici una dintre echipe.

Chiar dacă vor juca în etapa a 10-a cu una dintre pretendentele la un loc în Liga 1, cei de la Pandurii spun că nu se tem de adversarii din această etapă. Aceştia sunt foarte încrezători în propriile forţe, cu toate că în ultimele două meciuri au încasat nouă goluri şi sunt pe unul dintre ultimele locuri.

Sâmbătă, în faţa propriilor spectatori, Pandurii va juca pe sintetic, lângă stadionul recent recepţionat, dar încă nepregătit pentru inaugurare, deşi s-a vorbit despre o posibilă inaugurare la meciul cu Petrolul. 

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul, echipa gorjeană a trimis să vorbească despre această partidă doi dintre tinerii din lot, unul fiind debutant la Pandurii etapa trecută.

Mijlocaşul Ion Victor David a debutat la Călăraşi pentru Pandurii şi a jucat doar 14 minute. Tânărul este de părere că echipa sa poate realiza un rezultat pozitiv cu Petrolul, mai ales că meciul se desfăşoară pe terenul cu iarbă sintetică: ”Este un meci între două echipe de tradiţie şi, având în vedere echipele şi terenul pe care jucăm, eu zic că o să conteze foarte mult atitudinea, pentru că jucăm pe terenul sintetic. Pe un astfel de teren nu o să se vadă diferenţa dintre cele două echipe. Pe un astfel de teren nu au cum să existe favorite. Ne-am fi dorit să jucăm pe noul stadion pentru că este cu iarbă şi pentru  că ar fi venit foarte multă lume la stadion. Până acum nu am putut câştiga acasă, pentru că am jucat cu echipe foarte bune”.

Înaintea desfăşurării etapei a 10-a, Pandurii Târgu Jiu se află pe penultimul loc în clasament, pe 19, cu cinci puncte, iar Petrolul ocupă locul 11, cu 12 puncte, însă are un meci mai puţin disputat.

În sezonul trecut, Petrolul s-a impus în ambele jocuri cu Pandurii, la Ploieşti a câştigat cu 2-1, iar la Târgu Jiu cu 2-0.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: