Meci dificil în deplasare pentru handbaliştii UCB Târgu Jiu

Echipa de handbal a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu are programat un meci dificil în etapa a patra a Diviziei A. Gorjenii pregătiţi de Adrian Gorun se vor deplasa la  Sânnicolau Mare pentru meciul cu echipa locală Unirea, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

Echipa masculină de handbal a UCB Târgu Jiu a început acceptabil noul sezon şi, spre deosebire de anul trecut, handbaliştii lui Adrian Gorun par mult mai în formă şi dispuşi să facă o figură frumoasă. Etapa trecută au reuşit prima victorie a sezonului şi au bucurat câteva sute de fani care au revenit la sală pentru a-i susţine pe studenţi.

Cu un eşec în prima etapă şi o victorie, în etapa a doua neavând meci programat, UCB Târgu Jiu merge la Sânnicolau Mare pentru meciul contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A, Seria D, cu CS Unirea. Deşi va fi un meci foarte dificil, jucătorii lui Adrian Gorun sunt foarte motivați înaintea meciului și își doresc să obțină a doua victorie consecutivă din campionat. “Mergem la Sânnicolau Mare sa obținem un rezultat pozitiv, știm foarte bine echipa din Sânnicolau, având în vedere că am jucat de 4 ori cu ei sezonul trecut și avem încredere în băieții noștri că putem lua cele 3 puncte”, a declarat directorul sportiv al grupării gorjene, Robert Sakizlian, la Radio Infinit, precizând că nu sunt probleme medicale, tot lotul fiind valid pentru confruntarea de sâmbătă.

Adversarii de la Sânnicolau Mare fac parte dintr-o echipă destul de puternică mai ales la meciurile de pe teren propriu. Înaintea jocului de sâmbătă cu UCB Târgu Jiu, Unirea Sânnicolau Mare ocupă locul trei  în clasament, cu 6 puncte. Echipa UCB Târgu Jiu este pe locul 4, cu 3 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat, pentru că în etapa a doua nu a avut meci programat.

Tot în etapa a patra Politehnica Timişoara va juca acasă cu CSM Oradea, Beldiman Arad va întâlni Universitatea Craiova, iar Centrul Naţional Olimpic de la Timişoara nu are meci programat.

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: