ACS Viitorul Târgu Jiu ar dori să aibă un loc stabil

Pentru echipa ACS Viitorul Târgu Jiu cel mai dificil adversar sunt drumurile lungi pe care echipa le face la fiecare meci, indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare. Antrenorii echipei, care joacă la Severin și se antrenează la Sânmartin, ar dori mai multă stabilitate din acest punct de vedere şi ca echipa să aibă un loc stabil unde să se pregătească şi să joace meciurile de acasă.

”Mi-aş dori să ştiu că avem casa noastră”, a spus antrenorul secund al celor de la ACS Viitorul, Ciprian Dianu, după ultimul meci jucat de echipa sa în week-end pe terenul de la Severin, joc încheiat cu scorul de 4-1 pentru oaspeţii de la ASU Poli Timişoara, atunci când secundul lui Cristian Lupuţ s-a plâns la conferinţa de presă de după meci că echipa este afectată de drumurile lungi. Şi cum în curând se va programa  o etapă intermediară, cei de la ACS Viitorul vor fi pe drum o săptămână, dacă nu se iau alte măsuri. Pentru că după fiecare meci jucat la Severin, ACS Viitorul se întoarce la Sânmartin, lângă Oradea, unde efectuează antrenamentele şi de unde pleacă apoi la meciurile din deplasare.

Întrebat dacă echipa se va muta pe noul stadion din Târgu Jiu de luna viitoare, după ce acesta va fi inaugurat, Dianu a dat de înţeles că are mai puţin importanţă dacă ACS Viitorul joacă la Târgu Jiu sau Drobeta Turnu Severin, atâta timp cât antrenamentele le efectuează tot la Sânmartin şi nu în oraşul de la malul Jiului. ”Din păcate, nu sunt în măsură şi nici nu cunosc aceste amănunte, referitoare la mutarea echipei pe noul stadion din Târgu Jiu. Cert e că mi-aş dori să ştiu că avem casa noastră. Ce decid oficialităţile şi patronatul nostru nu mai e treaba noastră. Datoria noastră e să jucăm cât mai bine”, a spus Dianu.

După ce etapa trecută a jucat la Severin, adică pe teren propriu, şi după meci a plecat spre Oradea,  ACS Viitorul se va întoarce în aceeaşi zonă pentru meciul din deplasare cu CSM Reşiţa din etapa a 10-a.  În etapa a 11-a ACS Viitorul va juca din nou la Severin cu Farul Constanţa şi atunci este posibil ca echipa să nu se mai deplaseze la Sânmartin, pentru că etapa a 12-a va fi una intermediară, şi formaţia care joacă pe Municipalul severinean va avea programat, miercuri 16 octombrie, un meci tot acasă, cu Campionii FC Argeş.

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: