CSM Târgu Jiu, joc dificil pe terenul liderului

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au programat un meci dificil în etapa a patra a Diviziei A, când urmează să joace pe terenul liderului Seriei C. Echipa antrenată de Liviu Andrieş va juca sâmbătă, cu începere de la ora 14:30, cu CS Dacia Mioveni, formaţie care se află la egalitate de puncte cu formaţia din Târgu Jiu, dar are un golaveraj mai bun.

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu au sâmbătă cel mai dificil meci din acest sezon. Fetele antrenate de Liviu Andrieş merg pe terenul liderului pentru a încerca să pună probleme uneia dintre candidatele la promovare.

Înaintea acestui meci dificil, Andrieş s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, mai ales de compartimentul defensiv: „Am avut evoluţii bune şi fetele s-au ridicat la nivelul aşteptărilor pentru că am muncit foarte mult în ultima perioadă. În apărare am stat destul de bine, au fost destul de agresive şi avem o apărare foarte bună, însă în atac mai avem de lucru. Se vede lipsa de jocuri şi de trasee ale jucătoarelor, dar încet, încet, sperăm să le facem şi pe astea şi să fie totul foarte bine. O vom lua pas cu pas şi sper să avem evoluţii din ce în ce mai bune. Vom reuşi să facem o echipă competitivă şi vom creşte de la o etapă la alta”.

Programul a fost unul uşor pentru handbaliste până acum, iar Andrieş anunţă că următoarele două meciuri, cu CS Dacia Mioveni şi Activ Prahova Ploieşti, vor fi cele mai dificile: „Pregătim următoarele două jocuri împotriva unor formaţii care au aspiraţii deosebite pentru acest sezon, vor să promoveze, dar noi vrem ca măcar să ne ridicăm la nivelul lor, dacă nu cumva chiar să le punem o mică piedică echipelor cu care vom juca în etapele viitoare”.

CSM Târgu Jiu joacă sâmbătă la Dacia Mioveni, iar celelalte echipe din Seria C vor juca astfel: ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub la  Naţional Râmnicu Vâlcea şi Activ Prahova Ploieşti pe teren propriu cu CSU Târgovişte.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: