Pandurii, motivaţi pentru meciul cu Petrolul

Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Petrolul Ploieşti, formaţie aflată în lupta pentru promovare în acest sezon. Jucătorii echipei Pandurii spun că sunt motivaţi înaintea  acestui meci important şi cred că pot obţine chiar prima victorie pe teren propriu.

Atacantul echipei Pandurii, Rareş Cristea, a sosit la Târgu Jiu la începutul acestui an, de la CSU Craiova, acolo unde evolua pentru echipa a doua. Fost component al lotului naţional de juniori la vârsta de 15 ani, Cristea a evoluat constant pentru juniorii Craiovei dar nu a debutat la prima echipă, fiind o perioadă accidentat. Acum atacantul de 19 ani al celor de la Pandurii se simte motivat de acest adversar pentru a juca cât mai bine şi consideră că la fel vor fi şi colegii săi. „Întâlnim o echipă care se luptă pentru promovare şi va fi un meci destul de greu.  Dar jucăm acasă şi acesta este un lucru care trebuie să ne motiveze să încercăm să păstrăm acasă toate punctele puse în joc. Am avut neşansa unei victorii acasă până acum, dar de la meci la meci trebuie să creştem şi sperăm că la acest meci să obţinem toate cele trei puncte”, a spus Cristea înaintea meciului cu Petrolul sperând că diferenţa de valoare dintre cele două loturi, favorabilă celor de la Petrolul,  va fi compensată de agresivitate şi ambiţie din partea echipei din Târgu Jiu: „Pe foaia de joc se va vedea o diferenţă între noi şi Petrolul pentru că ei au mulţi jucători experimentaţi noi va trebui să punctăm  la alte capitole precum agresivitate, la ambiţie şi să câştigăm meciul. Cred că ne lipseşte mai multă agresivitate şi dăruire pentru că în rest, ne  pregătim fizic şi tactic foarte bine. Mulţi jucători au venit pe parcursul acestui sezon, nu au apucat să se formeze relaţiile de joc şi asta a contat mult la debutul acesta mai greu de campionat”.

Rareş Cristea aşteaptă şi el deschiderea noului stadion din Târgu Jiu şi crede că acest aspect ar motiva în plus echipa să obţină victorii pentru suporteri: „Ne-ar motiva şi mai mult să putem juca pe stadionul cel  mare, pentru că vor fi mult mai mulţi suporteri care vor veni şi ne vor sprijini, dar şi suprafaţa de joc contează mult, noi acum jucăm pe un teren sintetic  iar cel natural este mult mai bun. Şi sperăm să fie de bun augur această mutare pe noul stadion, de la meciul cu U Cluj”.

Autorităţile locale au anunţat că la partida cu Universitatea Cluj a celor de la Pandurii Târgu Jiu se va face şi inaugurarea noii arene de peste 12.000 de locuri.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: