Decizie! Petrece Paștele în arest

Șoferul care a accidentat doi oameni pe trecerea de pietoni din spatele Prefecturii Gorj rămâne în arest preventiv, au decis, marți, magistrații Tribunalului Gorj.

Instanța a admis contestația procurorilor și a desființat sentința Judecătoriei Târgu Jiu prin care angajatul DSV Gorj era plasat în arest la domiciliu.

Prin urmare, Cristinel Lupulescu va petrece Paștele în spatele gratiilor. „Admite contestația, desființează încheierea penală nr. 63/15.04.2022 a Judecătoriei Târgu Jiu și rejudecând, constată legalitatea și temeinicia măsurii arestului preventiv. Menține măsura arestării preventive cu privire la inculpat. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu din 19.04.2022”, se arată în minuta sentinței Tribunalului Gorj.

Consilierul DSV Gorj, acuzat de ucidere din culpă, vătămare din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, se află în arest preventiv din 21 martie.

Băut fiind, el s-a urcat la volan și a lovit doi pietoni, soț și soție, pe trecerea din spatele Prefecturii. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a ajuns la spital, cu multiple traumatisme.

Vizualizări: 2,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: