Decizie pentru primarul din Albeni

Magistraţii Tribunalului Gorj i-au dat o veste bună primarului din Albeni. Ionuţ Stan a scăpat de controlul judiciar în dosarul de corupţie în care este judecat. Decizia nu este încă definitivă.

 

“Revocă măsura controlului judiciar cu privire la inculpatul Stan Silviu Ionuţ, .... trimis în judecată prin rechizitoriul nr. 159/P/2021 din 15.09.2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru săvârşirea a patru infracţiuni de trafic de influenţă, fapte prev. şi ped. de art. 291 alin. 1 Cod penal, 1 infracţiune de luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 Cod penal, o infracţiune de divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. de art. 304 alin. 1 Cod penal şi o infracţiune de instigare la divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice”, se arată pe portalul instanţelor de judecată.

 

Decizia poate fi atacată în două zile.

 

Edilul este judecat pentru că ar fi luat şpagă să facă angajări în instituţie, dar şi pentru că ar fi făcut trafic de influenţă. Cazul a ajuns în atenţia anchetatorilor când unul dintre oamenii pe care i-a angajat în primărie i-a cerut, public, înapoi mita.

Vizualizări: 2,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: