Decizie șocantă la Craiova, antrenorul demis deşi echipa e pe locul 1

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, l-a demis luni pe Nicolo Napoli după victoria cu 5-0 cu Rapid. Acesta adusese formaţia de Liga 2 din Craiova pe locul 1, decizia fiind una greu de înţeles şi de explicat, clubul oltean venind ulterior cu precizări referitoare la o demisiea italianului.

Decizie absolut șocantă luată de Adrian Mititelu după ce FC U Craiova a câștigat cu 5-0 derby-ul cu Rapid, iar echipa s-a distanțat la patru puncte în fruntea Ligii 2. Antrenorul Nicolo Napoli a fost concediat a informat liga2.ro.

Sursa citată a dezvăluit faptul că „Nicolo Napoli fusese băgat în ședință de Adrian Mititelu încă după meciul cu Fotbal Comuna Recea, unde echipa a remizat la scorul de 3-3. Apoi a urmat jocul din turul 3 al Cupei României, unde Craiova a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de CSM Reșița, după ce în urma a 90 și 120 de minute scorul a fost 1-1.

FCU Craiova a anunțat ulterior pe pagina sa de Facebook rezilierea contractului lui Nicolo Napoli, transmițând că solicitarea a venit la cererea italianului, din motive personale. ”Încheiere colaborare! Clubul și Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul! Încetarea raporturilor a survenit la inițiativa antrenorului, acesta invocând motive personale! Clubul îi mulțumește lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusă!”

Declarația dată însă de Napoli la finalul meciului cu Rapid nu indica în niciun caz faptul că are de gând să plece de la echipă sau că are probleme ci vorbea chiar despre viitor. ”Felicit băieții. Am făcut un meci foarte bun, am meritat această victorie. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar, per total, a fost un joc foarte bun. Băieții au meritat să câștige meciul cu Rapid. Nu mă interesează pe mine contestatarii. Eu sunt aici pentru a încercat să fac un lucru bun cu Craiova noastră. Încercăm să ajungem în Liga 1, unde este locul nostru”, spunea Nicolo Napoli după meciul cu Rapid.

Nicolo Napoli fusese numit antrenor la FCU Craiova la începutul acestui nou sezon, în chiar săptămâna de debut, după ce Eugen Trică a fost demis la fel de surprinzător. Italianul acceptase să revină la echipa patronată de Adrian Mititelu pentru a șasea oară, după alte umilințe suferite din partea finanțatorului oltean. Ultima dată fusese demis după ce a ratat promovarea în Liga 2, la capătul primului sezon petrecut la Liga 3, ediția 2018-2019. Anterior, mai pregătise echipa finanțată de Mititelu în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014 și 2017.

Vizualizări: 2,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: