FRF a reprogramat meciul celor de la Pandurii cu Farul

Cele cinci meciuri nedisputate în etapa a 7-a a Ligii 2 au fost reprogramate. Trei dintre acestea nu s-au jucat din cauza cazurilor de infectări ale unor echipe iar Petrolul – CSM Slatina şi Pandurii – Farul nu au fost programate, acestea fiind reprogramate de FRF la aceeaşi dată cu celelalte partide ale etapei.

Federația Română de Fotbal a reprogramat toate cele șase meciuri nedisputate până în acest moment în etapele trecute ale Ligii 2. Patru dintre partide nu au avut loc la data la care fuseseră stabilite inițial din cauza problemelor cu COVID-19. Toate cele cinci meciuri nedisputate în etapa a 7-a au fost reprogramate în 28 octombrie, atunci când se va juca şi Pandurii – Farul.

În etapa a 7-a a Ligii 2, care trebuia să înceapă vinerea trecută și să se încheie luni, cu jocul dintre Turris Oltul și ”U” Cluj, nu mai puțin de cinci meciuri nu s-au disputat. Trei dintre ele, Aerostar – Viitorul Târgu Jiu, ASU Poli – Dunărea Călăraşi și SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda, nedisputate din cauza cazurilor de COVID-19 de la Aerostar, ASU Poli și FK Csikszereda, au fost amânate.

Meciul Petrolul Ploieşti – CSM Slatina nu s-a disputat pentru că federația a dorit protejarea suprafeței de joc de la Ploiești înainte partidei România – Austria, în timp ce Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa nu a fost programat de FRF după o decizie a Comisiei de Recurs, care a retras echipei gorjene certificarea pentru Liga 2. Pandurii a depus solicitare de suspendare a deciziei federaţia la TAS, unde avea singura cale de atac, astfel că formația din Târgu Jiu a fost reprimită în Liga 2. Toate cele cinci meciuri au fost programate în aceeași zi, în 28 octombrie, de la ora 15:00, a informat liga2.ro.

Meciul din Liga 2 dintre Unirea Slobozia și Farul Constanța, care trebuia să se dispute în etapa a 5-a, a fost reprogramat în data de 14 octombrie, miercuri, de la ora 15:00. Jocul nu a avut loc din cauza cazurilor de COVID-19 de la echipa din Constanța.

Programul restanțelor din Liga 2:

Etapa 5

miercuri, 14 octombrie 2020, ora 15:00

Unirea Slobozia – Farul Constanţa

Etapa 7

miercuri, 28 octombrie 2020, ora 15:00

Petrolul Ploieşti – CSM Slatina

Aerostar Bacău – Viitorul Târgu Jiu

ASU Politehnica Timișoara – Dunărea Călăraşi

SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda

Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: