Delia Matache şi Răzvan Munteanu se căsătoresc astăzi la Poarta Sărutului

Cântăreaţa Delia Matache şi logodnicul său, Răzvan Munteanu, se căsătoresc astăzi, la Târgu Jiu. Cununia civilă va fi oficiată de către primarul Florin Cârciumaru şi va avea loc la Poarta Sărutului din Parcul Central. Delia şi Răzvan se vor cununa religios în Bucureşti peste câteva săptămâni. Cei doi au luat decizia de a muta petrecerea de la Târgu Jiu în capitală întrucât piscina resturantului de pe Insuliţă nu va putea fi finalizată în timp util.

Delia Matache şi Răzvan Munteanu vor spune astăzi “Da” în faţa primarului Florin Cârciumaru. Cununia civilă va fi oficiată de către edilul local, la Poarta Sărutului din Parcul Central, începând cu orele 12.00. Deşi iniţial, hotărâseră să se căsătorească pe data de 16 septembrie, Delia şi Răzvan şi-au schimbat planurile pe ultima sută de metri, din cauză că nu s-au putut finaliza lucrările de amenajare a piscinei restaurantului de pe Insuliţă, locaţie aleasă pentru organizarea petrecerii.

Cei doi vor păstra aceeaşi dată pentru cununia religioasă, însă petrecerea va avea loc la Bucureşti. “Delia Matache şi Răzvan Munteanu au schimbat locaţia petrecerii din cauză că nu putem finaliza lucrările de amenajare a piscinei. Am discutat oficial, de la început existând această înţelegere. Nu ne-am încadrat în timp pentru că a fost o perioadă caniculară şi s-a lucrat numai noaptea. Lucrările sunt realizate în proporţie de aproximativ 80%, însă nu vor putea fi terminate în mai puţin de două luni. În orice caz, piscina va putea fi deschisă oficial abia la 1 mai 2013”, a declarat Călin Lemnaru, administratorul restaurantului de pe Insuliţă.

În urmă cu aproximativ o lună, Delia Matache anunţase că vrea să aibă parte de o nuntă în stil tradiţional la Muzeul Satului de la Curtişoara. Ba chiar au avut loc discuţii în acest sens cu directorul Muzeului Judeţean “Alexandru Ştefulescu”, viitorii miri trebuind să achite o taxă de 200 de lei. Apropiaţii cuplului spun că va fi oficiată în capitală, iar petrecerea va avea loc la Buftea, lângă lac, acolo unde va fi amplasat un cort. Această locaţie a fost aleasă şi de Teo Trandafir pentru cununia sa.

INVITAŢI

La cununia civilă, Delia Matache şi Răzvan Munteanu vor fi însoţiţi de doar de rude şi de câţiva prieteni apropiaţi. Cei doi au ţinut secretă data oficierii căsătoriei civile tocmai pentru că voiau o ceremonie simplă. La petrecerea de după cununia religioasă, ce va avea loc peste câteva săptămâni, sunt aşteptate sute de persoane. Delia şi Răzvan au trimis deja invitaţii, realizate manual şi cu inserţii de albăstrele şi lavandă.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: