Demisionarii din PP-DD Gorj au trecut la PSD!

Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a prezentat ieri în conferinţa de presă noii membri ai formaţiunii pe care o conduce. Este vorba de Mihai Prunariu, fost preşedinte interimar al PP-DD Gorj, precum şi alţi patru demisionari din partidul lui Dan Diaconescu, adică Gheorghe Pecingină, Vasile Boian, Cornel Dudea şi Genu Căruntu. Pecingină a candidat împotriva lui Cârciumaru la alegerile locale din 10 iunie, iar Prunariu contra lui Ion Calinoiu.

Adversari în urmă cu trei luni, colegi de partid acum! Este vorba despre Gheorghe Pecingină, cel care a candidat împotriva lui Florin Cârciumaru, adversarul lui Ion Călinoiu, Mihai Prunariu, şi alţi foşti membri ai PP-DD Gorj.

Florin Cârciumaru este mândru de noua achiziţie de la PC. Practic, preşedintele PSD a încurcat PP-DD cu Partidul Conservator. „Îi cunosc datorită activităţii din cadrul PC-ului. Eu unul, cât şi colegii mei, am apreciat foarte mult cum au organizat şi cum au condus campania în alegerile locale şi mă bucur că de astăzi (n.r. ieri) suntem colegi“, a declarat Cârciumaru.

Pecingină, cel care avea drept slogan la alegerile locale„Voi aduce Târgu Jiului în secolul 21!“ în lupta cu Florin Cârciumaru i-a mulţumit acestuia pentru că l-a primit în partid.

Mulţumiri au venit şi din partea lui Mihai Prunariu, care a declarat că va face campanie pentru ca PSD să câştige alegerile parlamentare.

Florin Cârciumaru a declarat că deocamdată cei doi nu vor avea funcţii în conducerea partidului. Până în acest moment, Pecingină a fost înscris în PNL, PDL şi PP-DD, iar  Prunariu a trecut pe la PNL Gorj, dar nu a activat politic.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: