Liviu Andrei candidează împotriva lui Victor Ponta. Vezi în ce condiţii renunţă!

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, a declarat ieri că ia în calcul o candidatură la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pentru că are domiciliul în Târgu Jiu, Andrei se gândeşte să candideze pe colegiul 6 Târgu Jiu, cel al premierului Victor Ponta. Andrei a mai spus că va da un răspuns clar în trei săptămâni.

De fapt, trei săptămâni au la dispoziţie pesediştii pentru a rezolva problema concursului pentru postul de subprefect al Capitalei sau pentru recunoaşterea concursului din 2009.

Liviu Andrei a declarat ieri că este în concediu pentru că mai are foarte multe zile de concediu. Oricum, problemele lui Andrei sunt altele. Când PD-L Gorj l-a numit pe acesta subprefect de Gorj, Andrei a primit un post în Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru a deveni funcţionar public. Surse spun că acest post a fost pe perioadă determinată. Andrei confirmă, dar spune că a primit un alt post în schimb. Andrei a ajuns prefect, dar concursul pentru înalt funcţionar public nu i-a fost recunoscut. De altfel, atunci când a fost schimbat cu Claudiu Teodorescu, nici Andrei şi nici subprefectul Marcel Romanescu nu au fost numiţi inspectori guvernamentali din cauza lipsei acestei diplome.

Dacă este pus subprefect, nu mai candidează

Andrei a declarat ieri că dacă va fi organizat concurs pentru postul de subprefect al Capitalei, cu siguranţă nu va renunţa la această funcţie pentru a candida. „Mă gândesc. Meditez, cuget la ce am de făcut. Iau în calcul această candidatură. Candidez pentru mine, nu împotriva lui Victor Ponta. Aş candida pe colegiul 6 pentru că în Târgu Jiu am domiciliul, m-am născut aici şi stau de o viaţă în acest oraş. Am făcut multe ca prefect, ca inspector şcolar şi ca subprefect. În plus, ultimele sondaje arată că am un procent de 27 la sută şi iau în calcul o candidatură pe Târgu Jiu“, a declarat Liviu Andrei.

Fostul prefect aşteaptă concursul pentru ocuparea funcţiei de subprefect. „Sunt 12 colegi care au decizie definitivă şi irevocabilă prin care a fost declarat valabil concursul din 2009. Până acum nu s-a materializat nimic şi mă gândesc la viitorul meu. Nu vreau să stau agăţat“, a declarat Liviu Andrei.

“Vă imaginați, cel mai puternic colegiu, cu trei candidați de excepție care se vor bate la cuțite: Victor Ponta, Dan Diaconescu și eu. Toată treaba este în beneficiul târgujienilor care vor avea de unde să aleagă”.

Liviu Andrei

„Problema este că funcţia din Bucureşti nu este definitivă. Nu aş da vrabia din mână pe cioara de pe gard“.

Liviu Andrei

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: