Prefectul Teodorescu a lucrat pe bani grei la fundaţia pedelistului Vişoianu

Actualul prefect Ion Claudiu Teodorescu a câştigat anul trecut peste 60.000 de lei ca asistent manager la Fundaţia Delta, patronată de fostul candidat PD-L la alegerile parlamentare, Corneliu Vişoianu. Informaţia apare în declaraţia de avere completată de prefect la data de 27 august 2012, dar lipseşte din declaraţia lui Teodorescu depusă la Consiliul Judeţean Gorj pe 25 aprilie 2012, deşi în ambele declaraţii face referire la sume încasate anul trecut.

Declaraţia de avere pe care proaspătul reprezentant al Guvernului în teritoriu a completat-o zilele trecute scoate la iveală un lucru care nu se regăseşte prin celelalte documente similare pe care Claudiu Teodorescu a trebuit să le completeze atunci când a fost consilier judeţean în mandatul 2008-2012. În cei patru ani de mandat, actualul prefect a menţionat doar că era consilier judeţean, consilier la PSD şi şef de cabinet al deputatului Victor Ponta, lucru care reiese şi din declaraţia dată în 25 aprilie 2012.

După trei luni, la finalul mandatului de consilier judeţean, pe 20 iulie, actualul prefect menţionează pentru prima dată că anul trecut a fost asistent manager la fundaţia Delta, post care i-a adus venituri de peste 60.000 de lei, mai mult decât toate celelalte funcţii luate la un loc şi chiar decât a obţinut Ponta ca deputat. Fundaţia cu pricina îl are ca „patron” pe Corneliu Vişoianu, fostul candidat al PD-L pe colegiul 5 la Camera Deputaţilor. E drept că după alegerile din 2008 Vişoianu a fost văzut mai mult prin preajma liderilor PSD, finul lui Călin Popescu Tăriceanu participând inclusiv la întâlniri şi sindrofii oficiale organizate în Prefectură de reprezentanţii actualei puteri, semn evident că legăturile sale cu PD-L au murit imediat după pierderea mandatului de deputat la care aspira.

Fundaţia lui Vişoianu a fost implicată, începând de anul trecut, în derularea unor proiecte cu finanţare europeană nerambursabilă, categoriile vizate fiind copii care abandonează şcoala, femeile aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi şomerii, în general.

Galerie foto


Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: