Gilortul Târgu Cărbunești a rămas fără antrenor

Antrenorul Alex Stoica și Gilortul Cărbunești au încetat colaborarea înaintea etapei din acest week-end anunță clubul gorjean. Oficial s-a anunțat că e vorba despre o reziliere pe cale amiabilă dar despărțirea este greu de înțeles pentru că echipa a avut un start de sezon neașteptat de bun.

Antrenorul Alex Stoica, cel care a pregătit Gilortul de la începutul acestui sezon s-a despărțit de formația gorjeană deși mai avea contract. Anunțul a fost făcut de clubul din Cărbunești care a explicat și motivele despărțirii amiabile: „Gilortul a ajuns la un acord cu antrenorul Alexandru Stoica cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor. Din cauza oboselii acumulate în urma deplasărilor zilnice de la Craiova la Târgu Cărbunești și înapoi, și pentru a dedica un timp mai mare familiei, Alex Stoica a decis să se despartă de Gilortul de comun acord cu conducerea clubului nostru. În plus, Alex Stoica mai pregătește și o grupă de copii la Craiova. Clubul nostru doreşte să-i mulţumească lui Alex Stoica pentru munca depusă la Gilortul”.

Antrenorul care a dus Gilortul pe primul loc în seria 7 a Ligii 3 în acest sezon a încheiat sezonul trecut cu echipa gorjeană pe locul 2 în play-out-ul seriei a 7-a și lasă echipa tot pe locul 2 în sezonul 2022-2023, cu 12 puncte după 5 etape, 4 victorii și o singură înfrângere.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: