Întăriri pentru Mirel Rădoi înaintea meciului cu FC Voluntari

Mirel Rădoi primește întăriri înaintea meciului pe care Universitatea Craiova îl va juca împotriva lui FC Voluntari. Universitatea Craiova primește vizita celor de la FC Voluntari vineri, 30 septembrie, ora 21.00, în etapa a 12-a din Superliga, iar antrenorul Mirel Rădoi a primit vești bune.

Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Rivaldinho au revenit după ce au lipsit de la ultimele meciuri din cauza unor accidentări. Mai mult, Mirel Rădoi a anunțat că și jucătorii care au fost la loturile naționale sunt apți de joc.

Singura problemă pe care Mirel Rădoi o are înaintea partidei cu FC Voluntari este lipsa lui Elvir Koljic, fotbalist care nu va mai juca în 2022 după ce s-a accidentat în partida cu Hermannstadt. „Rivaldino, Baiaram și Ivan au revenit. Jucătorii de la echipa națională sunt bine. Nu avem probleme, doar Koljic va lipsi”, a spus Mirel Rădoi în conferința de presă susținută înaintea meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari.

Înaintea meciului cu FC Voluntari, Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasamentul din Superliga, cu 17 puncte, la egalitate cu Petrolul, dar oltenii au un meci în minus. Trupa lui Mirel Rădoi are cinci victorii, două remize și trei înfrângeri în cele 10 meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: