Denisa Tîlvescu se pregăteşte în Italia și nu se teme de coronavirus

Sportiva gorjeancă Denisa Tîlvescu se află în Italia cu lotul de canotaj al României unde continuă pregătirea pentru Olimpiadă. Calificată la Tokyo  2020, canotoarea spune că nu se teme de  coronavirus în Italia,  precizând că e o isterie care s-a creat degeaba.

Denisa Tîlvescu s-a calificat la Olipiada de laTokyo încă de anul trecut, acum sportiva din Gorj aflându-se în cantonament cu lotul olimpic al României în Italia.

Denisa s-a calificat pentru Olimpiadă în vara anului trecut, cu echipa de 4 rame din care fac parte Ioana Vrânceanu, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu. Acum  sportivele se află la pregătire în Italia de unde vor reveni în țară zilele următoare. Federaţia a luat decizia de a  chema acasă lotul pe fondul crizei generată de apariția cazurilor de coronavirus.  

Gorjeanca a declarat pentru jienii.rocă nu sunt probleme în cantonament şi crede că s-a  creat degeaba o isterie: ”Nu sunt probleme. Doar o isterie care s-a creat degeaba. Ne vom întoarce în țară zilele următoare. Este o măsură de siguranță pe care o luăm, suntem bine, nu este nicio problemă. Totul este în regulă”.

Din lotul României care s-a pregătit în Italia  fac parte două tinere sportive  din Gorj, Deinsa Tîlvescu din Târgu Jiu dar  și Cristina Popescu din Rovinari. Fetele fac parte  din echipa olimpică şi s-au aflat  într-un cantonament  centralizat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Deși delegația română este la Piedeluco, în regiunea Terni, într-o zonă în care nu au fost semnalate cazuri de Covid-19, federaţia  a decis totuşi întoarcerea în țară.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: