Derby-ul oraşului Târgu Jiu din Liga 2 s-ar putea juca fără spectatori

Prima reacţie a forurilor fotbalului românesc de la apariţia coronavirusului în România ar putea avea loc în cazul meciului de la Târgu Jiu dintre echipa locală Pandurii şi echipa care îşi are sediul social  în Târgu Jiu şi care dispută meciurile pe acelaşi stadion din Târgu Jiu, ACS Viitorul.FRF analizează posibilitatea ca acest meci să se dispute fără spectatori.

După ce primul caz de coronavirus din România a fost confirmat în judeţul Gorj şi mai multe persoane au fost izolate la domiciliu, se analizează posibilitatea ca meciul dintre ACS Viitorul şi Pandurii să se joace fără spectatori, a informat azi sport.ro.

Aceasta  ar fi una dintre primele măsuri majore luate care  ar implica un meci de fotbal. Cum între cele două formaţii există o rivalitate foarte mare, mai ales după ce ACS Viitorul şi-a adăugat şi titulatura de „pandurii” în nume, se aşteaptă ca numărul de spectatori să fie mai mare decât de obicei pe stadionul din Târgu Jiu. Partida urmează să aibă loc pe noul Stadion Municipal din localitate, în faţa unui public preconizat a fi numeros.


Din cauza coronavirusului care a fost confirmat în judeţ, şi a faptului  că cetăţeanul  italian care a  fost în Gorj având coronavirus a intrat în contact cu foarte multe  persoane, acesta se poate extinde s-ar putea lua decizia ca partida sa se dispute fie fară spectatori, fie să se intervină cu câteva soluţii de contracarare a virusului, respectiv împărţirea la intrarea în arenă de măşti medicale şi amplasarea de soluţie dezinfecantă la îndemâna spectatorilor, a  mai informat sursa citată.

Totul va fi hotărât de FRF, Ministerul Sănătăţii şi MAI, la şedinta tehnică din ziua premergătoare desfaşurării partidei, la aceasta urmând să participe reprezentanţii celor două cluburi dar şi reprezentantul FRF,cei ai Poliţiei, Jandarmeriei, Pompierilor, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Primăriei Târgu Jiu şi Prefecturii Gorj, urmând să fie de faţă şi delegaţi de la ISU şi SMURD, serviciile care au fost desemnate pentru a organiza carantina în cazul acestei epidemii. 

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: