Universitatea Craiova, debut în play-off cu apărarea decimată

Universitatea Craiova are absenţa  mari în  lot înaintea meciului de debut  din play-off-ul  Ligii 1. Corneliu Papură va fi nevoit să facă schimbări majore în prima echipă pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş.

În urma duelului cu campioana CFR Cluj, echipa lui Corneliu Papură a rămas fără apărători pentru debutul în play-off, care va avea loc duminică, de la ora 19:15, împotriva echipei Gaz Metan Mediaş. În special centrul defensivei a fost afectat, iar ivorianul Stephane Acka era accidentat deja, de la meciul cu Viitorul.  Lui i s-a adăugat pe lista jucătorilor cu probleme  medicale Mihai Bălașa. Fostul jucător de la FCSB s-a accidentat în săptămâna partidei cu CFR, a fost recuperat in extremis, însă accidentarea i-a recidivat în timpul partidei, el fiind înlocuit în partea secundă. Sârbul Uros Cosic a încasat și el un cartonaș galben în meciul cu campioana și va fi suspendat pentru următoarea partidă.

Reprofilarea fundașului dreapta Ivan Martic ca stoper putea fi o soluţie dar și elvețianul cu origini croate a fost avertizat în partida cu CFR, pentru că l-a ridicat de jos pe Costache, și va lipsi și el la meciul cu Mediașul.

Un alt fundaș central din lotul Universității Craiova, Florin Gardoș, a efectuat pregătirea de iarnă, însă el nu a fost recuperat total după accidentarea care l-a ținut departe de teren mai mult de o jumătate de an, așa încât nu sunt șanse ca el să evolueze în acest sezon.

Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: