Metaloglobus a programat amical în locul meciului cu Snagovul

Sportul Snagov nu se va prezenta nici la meciul din etapa 23 şi va ajunge la excludere. Metaloglobus a decis deja ce ce va face după ce brigada de arbitri va dicta victorie la ”masa verde”,  va juca un meci amical.

Sportul Snagov nu s-a prezentat la primul meci oficial din 2020, programat de FRF sâmbăta trecută, la Ghermăneşti, cu SCM Gloria Buzău, în etapa a 22-a a Ligii 2, astfel că echipa ilfoveană a pierdut la ”masa verde”, cu 3-0. La finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11:00, Snagovul ar trebui să joace la Bucureşti, cu Metaloglobus, în etapa a 23-a, însă nu se va prezenta nici de această dată. Federaţia va aplica după acest meci sacţiunea cu excluderea din campionat. Din acel moment, campionatul Liga 2 va continua oficial cu două echipe în minus, iar cine ar fi trebuit să o întâlnească pe Sportul Snagov în acest retur va câştiga meciul din oficiu.

Neprezentarea Sportului Snagov la meciul de sâmbătă cu Metaloglobus, lucru care se va întâmpla cu certitudine, având în vedere că echipa ilfoveană nu mai are jucători şi a întrerupt activitatea va însemna excluderea formaţiei din campionatul Liga 2.

Dacă SCM Gloria Buzău a scăpat mai uşor, doar cu timpul pierdut şi banii cheltuiţi cu deplasarea până la Ghermăneşti, pentru a fi la faţa locului când brigada de arbitri constată neprezentarea gazdelor, Metaloglobus e nevoită să organizeze meciul cu Sportul Snagov, cu toate că ştie că acesta nu va avea loc. Echipa bucureşteană trebuie să plătească observatorii, arbitrii, să asigure paza şi asistenţa medicală, exact ca la un meci normal, totul pentru a fi în regulă, iar brigada de arbitri să dicteze victoria la ”masa verde” prin neprezentarea adversarului.

Totuşi, pentru a nu avea aceste cheltuieli şi a rămâne şi fără un meci, conducerea clubului Metaloglobus a decis ca după cele 15 minute de aşteptare, pentru ca arbitrii să constante lipsa Sportului Snagov, să organizeze un amical. Astfel, pe terenul din cartierul Pantelimon va ajunge AFC Astra 2, echipă din Liga 3. Marius Măldărăşanu îşi va testa jucătorii în acest joc contra ”satelitului” clubului unde a antrenat în Liga 1. Partida va începe la 11:30.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: