Jean-Willy Ngoma şi-a început munca la Pandurii

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, care a  fost numit  recent director de scouting la Pandurii Târgu Jiu, s-a declarat încântat că poate colabora cu un brand al fotbalului românesc. Acesta şi-a început deja munca şi a  adus un prim jucător englez la Pandurii, un tânăr de 17ani care se  află în programul echipei lui Călin Cojocaru.

Pandurii a început deja  să aducă jucători  pe care îi poate legitima, adică jucători foarte tineri, de 17 ani.

Directorul de scouting Jean-Willy Ngoma a precizat că a purtat discuţii cu antrenorul Cojocaru şi ştie exact ce posturi trebuie completate în lot: “Sunt fericit să fiu aici și pentru că acest club mi-a dat această oportunitate. Am vorbit foarte mult cu antrenorul și mi-a explicat situația care este aici. Sunt entuziasmat în privința proiectului, iar viziunea antrenorului coincide cu a mea. Am trimis deja un jucător aici pe care antrenorul îl apreciază. Trebuie să discutăm și cu cei de la Federație, ca să vedem exact care sunt jucătorii pe care îi putem aduce. Cel mai important obiectiv al echipei este acela de a se menține în liga secundă. Din ce am discutat cu antrenorul este nevoie de un portar, un fundaș, un mijlocaș ofensiv și un atacant. A venit deja un jucător care a evoluat în trecut la Tottenham și Leyton Orient și vineri urmează să vină un portar care a evoluat la PSV”.

Jean-Willy Ngoma a colaborat deja de  mai mulţi ani cu echipe de  fotbal din România şi consideră că Pandurii se poate menține în Liga 2 dacă va  continua lupta: “Cunosc foarte bine fotbalul de aici și primele două divizii. Antrenorul îmi spune pe ce post are nevoie de un jucător, eu îi prezint o listă cu jucători care pot evolua acolo, dar antrenorul este cel care ia decizia celor care vin aici. Știu istoricul clubului, știu că a jucat în cupele europene, suntem ambițioși în acest moment și cu jucătorii pe care îi vom aduce aici sperăm să nu retrogradăm.  Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla în fotbal, am încredere în antrenor, antrenorul trebuie să aibă încredere în jucători și trebuie să lupte”.

Pandurii are programat următorul meci tot la Târgu Jiu, deşi se consideră că va juca în deplasare. Gorjenii vor evolua împotriva formației ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă ACS Energeticianul, cea care a luat locul formaţiei Luceafărul Oradea în Liga 2.

Vizualizări: 1,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: