Depanator TV, acuzat că fură piesele din televizoarele gorjenilor

Un gorjean din Dăneşti este făcut foc şi pară pe un depanator tv din Târgu Jiu pe care îl acuză că nu vrea să-i repare televizorul, deşi îl are la reparat de aproape şapte luni de zile. Acesta spune că depanatorul îl tot amână deşi l-a pus să-i cumpere şi piesa care se defectase. Acum gorjeanul îşi vrea şi banii şi televizorul înapoi fiind hotărât să facă şi o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Gorj. Depanatorul tv spune că a fost foarte ocupat în perioada sărbătorilor şi nu a avut timp să-l repare.

Gheorghe Şorop este din Dăneşti şi în urmă cu câteva luni a venit cu televizorul care se defectase la reparat, la un depanator din Târgu Jiu. Bărbatul spune că acesta i-a reparat televizorul pe moment însă când a ajuns acasă, nu a mai mers deloc şi s-a reîntors la Târgu Jiu. De atunci însă, Gheorghe Şorop nu şi-a mai recăpătat televizorul. „La începutul lunii iulie s-a defectat şi l-am dus la el să-l repare. Mi l-a făcut, am plătit 35 de lei reparaţia şi când am ajuns acasă s-a stricat. Am venit din nou la el şi de atunci mă tot amână, acum fac şapte luni de când nu mi-l mai repară”, a declarat Gheorghe Şorop.

Bărbatul spune că depanatorul l-a pus chiar să cumpere şi o piesă care l-a costat 67 de lei însă nici după ce i-a dus piesa tot nu l-a reparat. „Mi-e teamă că depanatorul acesta joacă vreo carte cu piesele din televizoarele oamenilor. Dacă nu se mai putea face trebuia să-mi fi zis să nu mai dau nici bani şi să nu mai umblu”, a declarat Gheorghe Şorop.

După toată această aşteptare, bărbatul este hotărât să meargă la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Gorj şi să-l reclame pe depanatorul care nu-i mai înapoiază televizorul. „La un moment dat mi-a oferit un alt televizor, tot marca ca al meu, în schimb dar i-am spus să-mi pună măcar tubul de la al meu că era mai bun şi nu a vrut şi nici eu nu am vrut să iau televizorul lui. O să merg la OPC să fac sesizare că nu mai aştept eu după el, ori îl repară ori îmi dă banii care i-am cheltuit înapoi”,  a declarat Gheorghe Şorop.

Pe de altă parte, Ilie Bordânc, depanatorul tv, spune că bărbatul exagerează şi că nu de şapte luni are televizorul la reparat, dar recunoaşte că nu s-a ocupat de el pentru că a fost foarte ocupat de sărbători. Mai mult decât atât, acesta spune că televizorul este foarte vechi şi mai greu de reparat. „Eu i-am oferit alt televizor, exact ca al lui în schimb şi nu a vrut. Vă spun că eu vreau să-l repar dar să aibă răbdare, e aproape gata, am fost şi eu ocupat de sărbători. Dacă nu vrea să vină să şi-l ia”, a declarat Ilie Bordânc, depanator tv.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: